Транспортният министър Събев яхна мощен мотор Aprilia и даде газ към Созопол СНИМКИ

Транспортният министър Събев яхна мощен мотор Aprilia и даде газ към Созопол СНИМКИ
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Министърът на транспорта в оставка - Николай Събев, е голям фен на моторите. Създателят на спедиторската компания Еконт отдавна си прави кефа като кара мощни машини на две колела, чиято стойност може да стресне всеки баровец. Събев реши да се откъсне от нескончаемите проблеми и работа в повереното му ведомство и използва последните дни на кабинета, за да пусне отпуска и да отпраши за родното Черноморие. 

Русенският милионер не изневери на българското и заложи на заслужената си ваканция на Созопол, видя зорко око на Novinite.bg. Събев загатна, че отива там още вчера, когато постна снимка на мощния си мотор от италианската марка Aprilia, добавяйки описание "Созопол зове".

След това той визуализира и пътуването си до курорта като на страницата му в социалната мрежа се появи фотос, който го показва в пълно рокерско снаряжение, заснет от кола докато натиска газта на мощния си мотор по магистрала Тракия. 

Снимките на Николай Събев очаквано събират много харесвания и коментари, а на питане на един човек дали мото костюмът му не спарва в и без това жежко време, то транспортният министър бързо отговаря отрицателно. "Проветрява се от скоростта. Не е жежко", обрисува ситуацията той.

#Николай Събев #мотор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"