Тошко Йорданов за Рашков: Не е монахиня, оглавява МВР

Тошко Йорданов за Рашков: Не е монахиня, оглавява МВР
A A+ A++ A

Ние искахме наистина да има правителство, но лицемерието и неморалността са неприемливи. Няма да бъдем част от коалиция, в която страстта към властта и достъп до позиции е на всяка цена, заяви зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов по бТВ.

„Лъсна лицемерието на Демократична България към нас и към останалите партии. Ако погледнете физиономията на Иво Мирчев накрая на записа ще видите колко изненадан е той самият. Те опитват да замажат щетите, защото това е голяма издънка, те не биха ги казали на живо, като например това, че ние сме 100% мафия, а те са 100% - бели“, добави още той.

Относно съставянето на правителство в рамките на това НС, Йорданов заяви, че мандатът би трябвало да е върнат днес.

За публикацията на Слави Трифонов от днес, в която той призовава Бойко Рашков да го арестува поне за 24 часа, защото е мафиот, Йорданов коментира, че Рашков като борец с мафията и корупцията има официално признание на Слави Трифонов, че е мафиот. „Това не са за пренебрегване доказателства, така че да се задействат. Рашков да се задейства бързо“, добави Тошко Йорданов.

Рашков не е монахиня в девически манастир, а оглавява МВР. Имаше един арест на Борисов, който завърши позорно, но Рашков има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност, а законът за КПКОНПИ е нещо съвсем различно, коментира Йорданов.

#Тошко Йорданов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »