ГЕРБ: Изборите може да бъдат изместени и преди 2 октомври

ГЕРБ: Изборите може да бъдат изместени и преди 2 октомври
A A+ A++ A

По време на консултациите с президента е била обсъждана датата 2 октомври за предсрочни избори, но заради събитията от последните дни датата може да тя изместена по-напред. Това коментира шефът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Продължаваме промяната“ не иска преговорите за кабинет да успеят“, каза Атанасова пред bTV.

Според нея третият мандат трябва да бъде върнат веднага. 

Тя коментира и записа от срещата на „Демократична България“, като заяви, че ГЕРБ по никакъв начин не са отрязали и манипулирали записа от заседанието. 

„Не всичко започва и свършва с ГЕРБ. То се излъчваше онлайн, а колегите от “Възраждане“ са го гледали онлайн и са го пуснали на страницата си. Изведнъж започна в кулоара да се шуми. (…) Ние разбрахме, че ПП имат две крила – парламентарно и Лена Бориславова. Разбрахме, че има много желаещи да са бухалкодържач“.

„Най-много ме шокира, че всичките им разговори как мислят за България, как мислят за хората, как България е над всичко не кореспондират със записаното“, посочи тя, допълвайки, че не се обсъждат цените на хляба, олиото или 22-те закона, които трябва да бъдат приети за Плана за възстановяване.

#ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »