Медведев: Европейските глупаци бяха изиграни от американците

Медведев: Европейските глупаци бяха изиграни от американците
A A+ A++ A

В свой пост в канала си в Телеграм  заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация  Дмитрий Медведев изброява  за какво Русия е обвинявана от западните политици, но не е виновна. На първо място той посочва факта, че европейските политици са били изиграни от американските си партньори, които са ги принудили да поемат най-болезнените последици от санкциите срещу Русия.

Ето пълния текст на публикацията му:

  1. Фактът, че европейските глупаци бяха цинично изиграни от американците, принуждавайки ги да поемат най-болезнените последици от санкционния удар върху населението на страните от ЕС.
  2. Фактът, че на обикновените европейци тази зима ще им е адски студено в домовете.
  3. Фактът, че Европа и САЩ имат най-високата инфлация на храните през последните десетилетия.
  4. Фактът, че компании от ЕС и САЩ са загубили многомилиардните си инвестиции в руската икономика.
  5. Фактът, че американците избраха за свой президент странен дядо с деменция, който, забравил за задълженията си, обича чужда страна много повече от собствената си.
  6. Фактът, че градските лунатици, нарекли себе си ръководството на ЕС, напълно са загубили връзка с реалността и принуждават нещастните украинци да жертват живота си, за да се присъединят към Европейския съюз.
  7. Фактът, че множество политически мошеници манипулират темата за възстановяване на държавността на Украйна в предишните граници, разчитайки на нови военни поръчки и съкращавайки паричните потоци, предназначени за режима в Киев.
  8. Че НАТО продължава, противно на логиката и здравия разум, да се приближава до границите на Русия, създавайки реална заплаха от световен конфликт и смъртта на значителна част от човечеството.
  9. Фактът, че след преврата от 2014 г. Украйна загуби държавната си независимост и попадна под прякото управление на колективния Запад, а също така вярваше, че НАТО ще гарантира нейната сигурност.
  10. Че в резултат на всичко, което се случва, Украйна може да загуби остатъците от държавен суверенитет и да изчезне от картата на света.
  11. Фактът, че украинските престъпници определено ще бъдат съдени за зверствата, извършени срещу народа на Украйна и Русия.

В друг свой пост в Телеграм Дмитрий Медведев обяснява иронично и за какво е виновна Русия:

  1. В безумното поскъпване на бензина по всички бензиностанции в САЩ и близките му съюзници.
  2. Покачване на цените на всички хранителни стоки във всички магазини на всички континенти.
  3. В зашеметяващата жега в европейските курорти, от която страда всичко живо.
  4. В провокирането на въвеждането на „адски санкции“ срещу Русия, които удариха беззащитни европейски компании.
  5. Че Джоузеф Байдън, младши, периодично обърква думите, не може да намери изход от стаята и чете технически бележки върху текста на суфльора.
  6. Че в Америка може да се гласува по пощата.
  7. Че Олаф Шолц беше наричан "обидено вурстче".
  8. В оставките на европейските лидери след арогантното създаване на Руската империя от Петър I за завист от всички.
  9. В манипулиране на общественото мнение за сметка на произведения на руската класическа литература и симфонична музика, които безкритично се консумират от лековерните европейци.
  10. В злодейското убийство на прогресивния европейски политик Гай Юлий Цезар от банда терористи - Публий Сервилий Каска, Марк Брут и други руски наемници, за да разделят западния свят и да насърчават антилибералните ценности.
  11. В непредизвикан превантивен удар на метеорит върху нашата планета и последващото изчезване на динозаврите.

#Дмитрий Медведев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"