Борисов: Държавата е тотално счупена (ВИДЕО)

Борисов: Държавата е тотално счупена (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Парадокс: при най-добър кмет на БСП - кмета на Перник Станислав Владимиров, БСП няма нито един депутат от Перник! Чест му прави на човека, нищо, че е кмет на БСП, дойде, посрещна ме, обсъдихме всичко, което правителството на ГЕРБ е направило тук.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Пернишка област, предаде репортер на БГНЕС.

Бойко Рашков година и половина е министър. Кирил и Асен - също, те не са от 6 месеца, не са от вчера. И борбата с корупцията им се доведе до няколко незаконни действия.

КЕВР по времето на нашето управление - ние сложихме бивш депутат от "ДА, България" - Иван Иванов, за да може да е максималнто неутрален, и като излезе с цена, да е ясна. Ние настоявахме подобен човек да остане на регулатора. Те, за да покажат своята мощ и безскрупулност, предложиха друг. Казахме им, че "това момче" не става. Те извършват незаконни действия не защото не познават закона, а защото мисленето им е незаконно - те считат точно като болшевиките, че тяхното дело е право. Наложиха техния човек и заради тяхнаха глупост и арогантност казват, че ще стоят на власт още седмици наред, без да имат никакво право за това, казват, че ще държат мандата и ще предопределят датата на изборите. И това било правова държава? Идва Нинова и казва, че имало проблем с КЕВР - ами вие създадохте този проблем, вие гласувахте за него.

Те не искат да има правителство. Те искат само постове и кресла!

Що се касае до вчерашния запис: въобще нямаше да го коментирам, ако отново чрез лъжа не се опитваха да ни изкарат виновни. Още когато ни арестуваха, казах, че няма да сме добри християни и няма да продължаваме да мълчиме, като ни ударят по едната страна.

При Цветанка Ризова ексклузивно отиде Атанас Атанасов, - бил ми е заместник и му знам качествата, бях сигурен, че ще каже, че ГЕРБ са виновни. А на нас ни го дадоха колегите от "Възраждане", които си го снимаха на живо, и го имаше и на сайта на парламента.

Христо Иванов казал, че ГЕРБ ги атакували - а истината е, че каквото сам си направиш, няма кой да ти го направи! Ние само се възмутихме, нищо друго, допълни Борисов. А фразата "да се изтрие от сайта на Дарик", която е уж независима медия, и той да се изтрие - значи Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на уж независимите медии.

Къде е ролята на ГЕРБ в тая работа, каква пропаганда - вие притежавате всичко, можете да триете от сайтове - сиреч, тези претенции за свобода на словото, - ние не можем, но вие го триете.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"