Фончо Тариката ряпа да яде! 13-годишен пиян хлапак подкара колата на майка си и се заби в нива

Фончо Тариката ряпа да яде! 13-годишен пиян хлапак подкара колата на майка си и се заби в нива
A A+ A++ A

Проверка за управление на лек автомобил от 13-годишно момче след употреба на алкохол, се се извършва под надзора на Районна прокуратура-Пловдив.

Около 1,20 часа в четвъртък в РУ – Раковски е получен сигнал за това, че „Опел Тигра“, който се е движел в посока от град Раковски към село Отец Кирилово, е излязъл извън пътното платно и се намира в близката нива. На място пристигнали полицейски екипи. Колата е била управлявана от 13-годишно момче. При извършен тест за алкохол пробата отчела концентрация на алкохол в кръвта му от 1,42 промила.   

Ченгетата установили, че преди да се качи в колата малолетният бил със свои връстници на спортно игрище в Раковски, където пили бира. По-късно той се върнал в дома си, откъдето взел ключа от автомобила, ползван от майка му и го подкарал в посока към Отец Кирилово. По пътя изгубил контрол, напуснал пътното платно и навлязъл в близката нива. За щастие детето не е пострадало.

Лицето е малолетно и не подлежи на наказателна отговорност. В хода на проверката обаче е бил съставен акт на майката за извършено нарушение по Закона за движение по пътищата. Регистрационните табели на автомобила са свалени след инцидента и той е дерегистриран. 

Шофьорскит "подвиг" на пияното 13-годишно момче издухва 10-годишният Фончо Тариката, който стана известен със скандален видеоклип, в който върти волана на мощен джип, но поне не е пиян, придружен е от възрастен и не се стига до инцидент. 

 

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"