Иде кошмарен август за тези две зодии

Иде кошмарен август за тези две зодии
A A+ A++ A

През целия август представителите на две зодии постоянно ще се сблъскват с проблеми, изискващи незабавно вземане на решение, пише actualno.com. За тях този период ще бъде истински кошмар. Ето кои са тези зодии:

Близнаци

Във вашето обкръжение има човек, който се възползва от вашата наивност. Той ще се опита по всякакъв начин да ви манипулира, за да ви въвлече в мръсните си дела. Не трябва да се поддавате на влиянието на другите, ако не искате да си навлечете неприятности. Трябва спешно да анализирате обкръжението си и да идентифицирате опасните хора около вас. Ако успеете да разобличите неискрените индивиди, ще си спестите куп сериозни проблеми.

Везни

През целия август трябва да се ръководите само от ума и логиката си. Когато вземате важни решения, дори не си помисляйте да разчитате на интуицията или емоциите си. Рискувате да допуснете фатална грешка, която ще ви струва скъпо. В личните отношения трябва да проявите търпение и благосклонност към човека, с кого сте. Ако при най-малкия конфликт поискате да си тръгнете, бъдете готови за край на връзката ви.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"