"Спаси София": Успяхме - градът ще има модерна билетна система! Вижте новите цени на картите

"Спаси София": Успяхме - градът ще има модерна билетна система! Вижте новите цени на картите
A A+ A++ A

Гражданската платформа "Спаси София", лидирана от младият общински съветник Борис Бонев, се похвали с нещо много важно за голяма част от столичани. Иде реч за това, че София ще има модерна билетна система за градския транспорт, с подобрения за всяка група пътници. С подробностите можете да се запознаете в публикацията на "Спаси София":

👍Успяхме! София ще има справедлива и модерна билетна политика за градския транспорт. Подобренията са много, но ето основните:

🔄Билетите вече ще позволяват безплатни прекачвания между всички превозни средства. Така транспортът ще е по-достъпен и изгоден!

✅ Улесняваме всички до 26 години с годишна карта за 250 лв., без никакви допълнителни условия. Така подкрепяме младите в началото на техния професионален и житейски път.

💵 Годишната карта запазва цената си от 365 лв., но вече включва нощния транспорт и безплатно паркиране в буферните паркинги, а има и възможност за плащането ѝ на три вноски.

🧑‍🎓Създаваме и годишни карти за ученици и студенти на цената от 200 лв., с което те получават 2 месеца безплатно пътуване.

💜 Подобренията са резултат на дългогодишната ни работа за подобряване на столичния градски транспорт. Щастливи и горди сме, че днес можем да се похвалим с истински напредък за София. Нека преосмислим пътуванията си и дадем шанс на градския транспорт. А ние ви уверяваме, че няма да спрем да се борим за още подобрения.

#Спаси София #Борис Бонев #градски транспорт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници