Синът на фолк легендата Найден Милков се оказа закоравял международен престъпник ВИДЕО

Синът на фолк легендата Найден Милков се оказа закоравял международен престъпник ВИДЕО
A A+ A++ A

Димитър Милков – издънката в семейството на фолкпевеца и основател на Първа частна милиция Найден Милков, се оказа международен престъпник. Той е нарушил законите в поне три страни.

Първо, избяга от България преди да започне делото срещу него за тежко престъпление – грабеж в условията на опасен рецидив. През юни бе обявен за международно издирване.

След няколкоседмично дирене властите го откриха в Италия, където той твърди, че гледал кучета. Незабавно е задържан, наложен му е домашен арест, но преди екстрадицията за България, Милков-младши отново изчезва.

Дни по-късно е задържан в Германия – да шофира автомобил след употреба на наркотични вещества. Прошка за него вече няма и незабавно е тикнат зад решетките, след което пратен с белезници обратно в България.

На днешното разпоредително заседание в Бургаския окръжен съд, адвокатът му Захари Кирилов поиска промяна на мярката за неотклонение в по-лека, но съдът категорично го отряза с мотивите, че Димитър Милков показва трайно незачитане на законите и общоприетите норми.

Делото ще продължи по общия ред на 16-ти август, а дотогава 34-годишният криминално проявен бургазлия ще остане в ареста.  По това обвинение го грозят от 5 до 15 години затвор.

Вижте как Димитър Милков излиза от съдебната зала:

Припомняме, че той е син на Найден Милков от първия му брак, от години създава проблеми на популярния си баща, свързани с употребата на наркотици, незаконно притежание на оръжие и палеж, побоища. Преди години Найден дори изгони Димитър от дома си, след като на кръстовище в „Меден Рудник" младежът преби посред бял ден полицейски служител.

Димитър прекара доста време в наркокомуна в Испания, финансиран от баща си, но и там не успяха да му помогнат да се откаже от наркотиците. Още преди да навърши пълнолетие Митко започнал да излиза с неподходяща компания и без да усети, се пристрастил към най-лошия опиат - хероина. В началото никой от семейството му не подозирал за проблема на задоволеното с всички екстри дете.

#престъпник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »