13-годишна млати и обижда жестоко връстничка в Перник, зяпачи я надъхват за още ВИДЕО

13-годишна млати и обижда жестоко връстничка в Перник, зяпачи я надъхват за още ВИДЕО
A A+ A++ A

Пореден случай на детска агресия беше заснет и разпространен в социалните мрежи от свидетели на боя - също деца.

В клипа се вижда как 13-годишно момиче дърпа за косата своя връстничка, удря й шамар и я обижда с нецензурни думи, докато събралата се около тях група деца я насърчава да продължава с насилието, инфорвира "Нова". Това се е случило в Перник. 

Ритници, скубане, шамари и  заплахи за още бой - всичко това е запечатано на видео от „зрители-фотографи“ деца под техните аплодисменти и възгласи на поддръжка.

Видеото е публикувано в социалната мрежа от вуйчото на битото момиче В. Стоянов, което живеело само с баба си.

„Сигнализирани са полиция, прокуратура, агенция за закрила на детето. Това е страшно. На мястото на моята племенница може да е всяко дете. В какъв свят вече живеем“ ,  възмутен е  вуйчото на битото дете Стоянов.

Боят е посред бял ден на детска площадка в Изток. Куп деца снимат „геройството“ с мобилните си апарати, кой от кой по-модерен. Еуфорията с която тези деца се радват на унижението на по-слабия, на болката му, коментират от онлайн изданието.

Кметът на "Изток" Десислава Стоянова споделя, че е потресена и че ще се срещне с представители на Второ районно управление в Перник. „Категорично не приемам подобна агресия. Това са деца. Ще проследим развитието на случая“, заявява Стоянова.

#Перник #агресия между деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"