Шофьор-левак счупи бариерата на Националния стадион като мина през нея с рейса на АПОЕЛ Никозия

Шофьор-левак счупи бариерата на Националния стадион като мина през нея с рейса на АПОЕЛ Никозия
A A+ A++ A

Много странна случка стана снощи на националния стадион Васил Левски в София, защото се очаква от професионалните шофьори да са внимателни. Не такъв бе случаят с драйвърът на клубния автобус на АПОЕЛ Никозия, който не видя една от бариерите пред Националния стадион преди мача с Ботев Пловдив. Чичката мина с рейса директно през желязната преграда и накара стотици хора наоколо да се хваната за главите, видя зорко око на Novinite.bg. Той даде газ, вместо да спре пред бариерата и буквално я счупи. Невнимателният подход на шофьора на кипърския гранд се размина само с материални щети и и уплах за футболистите, без да наруши иначе перфектната организация на домакините.

За разлика от рейса им, АПОЕЛ не съумя да пробие вратата на Ботев и в крайна сметка двата тима извъртяха бойко 0:0, което оставя всичко в сблъсъка от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите да се реши в реванша. Той ще се състои на Острова на Афродита идния четвъртък от 20:00 часа българско време. очаква се около 20 000 души тогава да дерат гърла за тима от Никозия.

"Канарчетата" снощи пропуснаха няколко златни шанса да вкарат поне едно попадение и да вземат аванс, но пък оставиха с хъса и борбеността си доволни 6-7 хиляди бултраси, които бяха пропътували разстоянието от Пловдив до столицата и подкрепиха неистово своите любимци.

ИНЦИДЕНТЪТ СЕ СЛУЧИ С ТОЗИ РЕЙС

#Ботев Пловдив #Апоел Никозия #рейс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"