Врачанин рита жестоко и блъска малко куче в стена! ВИДЕО с насилието взриви нета

Врачанин рита жестоко и блъска малко куче в стена! ВИДЕО с насилието взриви нета
A A+ A++ A

Тежки кадри с брутално насилие над беззащитно куче буквално взривиха социалните мрежи у нас. Видеата, които показват ужасяващо насилие над малко куче, бяха публикувани в социалната мрежа Фейсбук от Пламенка Калинкина, която е основател на врачанска фондация, организираща и предоставяща защита на всякакъв вид животни, независимо дали са диви, домашни или селскостопански.

От кадрите виждаме как мирно и кротко малко куче стои във вход на блок, незнайно защо обаче възрастен мъж се приближава до него и започва да го рита, притискайки животното в ъгъла. Кученцето започна да скимти от болка. На други кадри същият мъж взима кучето и го изхвърля в асаньора на кооперацията. Жестоките действия на господина са заснети от камера за видеонаблюдение във входа на блока, а основателят на врачанската фондация за защита на животни споделя, че въпросният мъж малтретира кучето от година.

Калинкина пише в публикацията си във Фейсбук, че вече е научила адреса и името на извършителя. Подала е и сигнал в прокуратурата по електронен път. Днес тя ще се опита да посети адреса и да спаси малкото кученце, като се надява това да се случи с подкрепата на полиция, прокуратура, ОДБХ и НПО.

"Освен че това е престъпление по НК чл. 325, това е обществено опасно деяние с особено висок риск за нормалните хора. Актовете на насилие спрямо животни, които са беззащитни, са индикатор за опасна психопатия, която не се ограничава само до жестокост над животни.", обяснява Пламенка Калинкина.

Потребителите във Фейсбук са шокирани от действията на възрастния мъж и са на мнение, че той трябва да получи не само солена глоба, но и затвор. 

Предупреждаваме, че кадрите не са за хора със слаби нерви:

#Враца #куче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »