Васил Димитров от ”Евролаб”: Ще бъдат изнесени факти за искан подкуп и рекет над бизнеса ни

Васил Димитров от ”Евролаб”: Ще бъдат изнесени факти за искан подкуп и рекет над бизнеса ни
A A+ A++ A
Пред обществото ще бъдат изнесени конкретни факти за искани подкупи и рекет над бизнеса ни. Това написа в обръщение до медиите управителят на ”Евролаб 2011” Васил Димитров, след като съдът върна дейността му на ”Капитан Андреево” и обяви, че всички действия срещу бизнеса му от страна на БАБХ са били напълно незаконни. Той отбелязва още:
 

"Уважаеми медии, уважаеми приятели,

Днес спечелихме  важна битка в борбата срещу групата измамници, които управляват страната ни! 

Въпреки, че тази Организирана Престъпна Група (ОПГ) разполага с цялата власт в държавата, незаконните им действия, лъжите и манипулациите им една по една започват да излизат наяве, като съм убеден, че в крайна сметка тези хора ще получат заслуженото си! 

Също така скоро предстои пред обществото ни да бъде изнесена цялата истина относно сагата “Капитан Андреево”. Ще бъдат цитирани и имената на мафиотът - “кукловод” на Петков, Христанов и Даскалов, заедно с конкретни факти, доказателства и свидетели за искани подкупи и рекет над бизнеса ни. 

Освен това предстои да бъде публикуван и доклада от извънредния одит на ЕК на ГКПП “Капитан Андреево”, който пък ще покаже реалното положение на граничния контрол там към настоящия момент! 

Ще водя борбата докрай, в името на принципите си, законността и спазването на Конституцията на Република България! 

Благодаря на Българския СЪД!!!"

Вижте ТУК решението на съда!

 

#Евролаб #Васил Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »