Евгени Минчев - звезда в тв сериал

Евгени Минчев - звезда в тв сериал
A A+ A++ A

Евгени Минчев се е отдал телом и духом на снимките на нов бг сериал, който тръгва по телевизорите през есента, научи "България Днес".

Лордът обаче отказа да съобщи каквито и да било подробности за продукцията, защото бил обвързан с договор, предвиждащ строги санкции.

В социалката си "модният законодател" вече пусна напук на конфиденциалността няколко игриви кадъра от снимачната площадка. На един от тях Минчев

копира Фреди Меркюри

от прочутия клип с прахосмукачката. "Познайте каква е ролята ми?", написа под фотоса паркетният лъв.

Въпреки че сериалът още е в работна фаза, Евгени обира предварително плодовете от славата, за която смята, че му е в кърпа вързана след ролята.

"Втори снимачен ден на сериала. Забавлявам се истински. Коя е ролята ми, ще кажа, като му дойде времето. Знам, че като минавам по улицата, всички ще казват: Ето го -

звездата от сериала

коментира във Фейсбук профила си Лорда.

Минчев не пропусна да уточни, че за някои от снимките е подбрал сам костюмите си. Иначе за сериала го обличали дизайнери от световен моден бранд, не пропусна да се похвали ексватманът.

В типичния си шегобийски стил Евгени обещава, че ще "черпи с баничка" всеки, отгатнал какъв персонаж играе в поредицата.

ВИП хроникьорът този път не споделя и къде ще отмаря до края на лятото. Единственото кътче от личното си житие-битие, над което повдига завесата, е обявата му, че

търси наемател

за "бонбониерата си" в идеалния център на София, близо до 127 училище. Това накара негови познати да предположат, че Минчев вероятно възнамерява да се засели трайно в чужбина.

 



#Евгени Минчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »