Лудогорец приема довечера ирландския шампион по пътя към рая - групите в ШЛ

Лудогорец приема довечера ирландския шампион по пътя към рая - групите в ШЛ
A A+ A++ A

Шампионът на България Лудогорец приема ирландския Шамрок Роувърс в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Мачът е тази вечер в Разград, от 20:45 часа.

Разградчани преминаха през първия предварителен кръг, побеждавайки на два пъти черногорския Сутиеска. Шамрок пък се справи с Хибърниънс. 

През уикенда разградският тим постигна втора победа в efbet Лига, след като надви у дома Локомотив Пловдив с 2:0. 

Треньорът на "орлите" Анте Шимунджа няма сериозни кадрови проблеми, като единствено под въпрос за двубоя до последно ще бъде полузащитникът Клод Гонсалвеш.

Наставникът на разградчани заяви преди двубоя, че разликата между Шамрок и Сутиеска е огромна. 

„Има голяма разлика между Шамрок и Сутиеска. Играят в различни системи. Много са агресивни у дома с много играчи напред и трима отзад. Те ротират много в атакуващата част на играта. Разликата е огромна. Ние трябва да се адаптираме, но също така ще се опитаме да наложим нашия стил на игра", сподели Шимунджа. 

В групата на "орлите" за мачовете от втория квалификационен кръг попадна испанският нападател Ихинио Марин, който замени продадения Шакил Пинас.

Лудогорец вече знае името на потенциалния си съперник за следващата фаза на надпреварата. Ако шампионите отстранят Шамрок, то в третия кръг ще играят срещу победителя от двойката между Динамо Загреб и Шкупи.

#Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »