Кметът на Старосел, след като сгази 6-годишно дете: Молим се за него, но животът продължава

Кметът на Старосел, след като сгази 6-годишно дете: Молим се за него, но животът продължава
A A+ A++ A

Кметът на Старосел Матея Гудев, който вчера блъсна с автомобила си шестгодишно дете, докато е пресичало улица в селото с дядо си, направи първи коментар пред Нова телевизия, след освобождаването си от ареста.

„Вчера се случи изключително нелеп нещастен инцидент с детенце на 6 години, за който ужасно съжалявам. Съчувствам на Михаил и на родителите му, защото знам каква болка преживяват в момента и се надявам Михаил да се възстанови”, каза Гудев.

По показанията на дрегера, а и по думите му той не е употребил алкохол или дрога преди инцидента. „Имам стаж 40 и няколко години зад волана. Позволената скорост в селото е 40-50 километра в час. Когато погледнах напред, слънцето ме заслепи. Карах най-много с 15 км/ч. Оказах първа помощ”, заяви още кметът на Старосел.

Той потвърди, че след случилото се е бил задържан за 24 часа. „Освободиха ме след преглед от Бърза помощ по здравословни причини. Оттук нататък се молим детенцето да е живо, здраво и да се оправи”, добави той.

На питане защо е на работа, след като е пуснат от ареста по здравословни причини, той отвърна: Това е, животът продължава.

#блъснато дете #катастрофа #Старосел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"