Левски с лесен опонент, ако бие ПАОК! ЦСКА със стар познайник, а Ботев с най-лош късмет

Левски с лесен опонент, ако бие ПАОК! ЦСКА със стар познайник, а Ботев с най-лош късмет
A A+ A++ A

ЦСКА извади късмет и с втория си съперник за третия кръг от Лигата на конференциите. "Армейците" ще играят срещу победителя от двойката Сейнт Патрикс Атлетик (Ирландия) / Мура (Словения) ако успеят да отстранят Македония Гьорче Петров.

"Червените" ще бъдат домакини в първата среща, ако елимират северномакедонците.

Европоходът на ЦСКА започва този четвъртък в Скопие, а реваншът е седмица по-късно в София. Мура е стар познайник на ЦСКА, макар и с не много добри спомени за феновете на 31-кратния първенец на България.

Носителят на Купата на България - Левски, също научи евентуалния си опонент за третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

Ако съумеят да отстранят гръцкия гранд ПАОК, селекцията на Станимир Стоилов ще се изправи срещу победителя от двойката Вележ Мостар (Босна и Херцеговина) - Хамрун Спартанс (Малта). Освен далеч по-непретенциозен опонент, "сините" ще имат възможността и да домакинстват в първия мач.

Първият двубой е на 4 август, а реваншът е седмица по-късно.

Ботев (Пловдив) пак бе с най-лош късмет при жребия в Нион за 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, в сравнение с останалите ни евробоци.

"Канарчетата" ще се изправят срещу победителя от двойката Кизилжар Петропавловск (Казахстан) - Осиек (Хърватия), ако разбира се преди това победят гранда АПОЕЛ (Никозия).

Тимът на Азрудин Валентич бе поставен в жребия в Нион заради високия коефициент на кипърския гранд, но изтегли изглежданщия страховито отбор на Осиек, който за поредна година бе в челото на шампионата на вицесветовния шампион - Хърватия. Първият мач на "канарчетата" срещу АПОЕЛ е в сряда на Националния стадион от 20:00 часа, когато се очаква около между 5 и 10 хиляди бултраси да окупират столицата, за да подкрепят "жълто-черните".

#жребий #Лига на конференциите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"