Полицайката Симона и приятелят й карат автомобили с тъмни стъкла

Полицайката Симона и приятелят й карат автомобили с тъмни стъкла
A A+ A++ A
Екип на Нова откри полицайка Симона Радева и приятеля й Мирослав, но и двамата отказаха коментар за това, помагали ли са на Семерджиев. Коментар отказаха и родителите на Симона. Баща й Тихомир Радев се върнал от чужбина след случилото се.

И двата автомобила- този на Мирослав и този на Симона са изцяло със затъмнени стъкла, което е грубо нарушение и те трябва да бъдат спрени от движение. Периодично всеки началник на сектор е длъжен да провери личните автомобили на своите служители дали са в нарушение. Съответно -началникът на Охранителна полиция към 4 РУ-Звезделин Колев и началникът на 1 РУ. Такива проверки очевидно не са правени, или за някои служители е позволено да нарушават законът за движение по пътищата.

Ден преди срещата със Симона и Мирослав тя е извикана в Първо РУ, където тече проверка на Вътрешна сигурност и “Националната полиция“. Екипът е строго охраняван от няколко поста полицаи, за да не стигнемдо нея.

Разследването по случая продължава. Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков обяви, че в момента в който има достатъчно доказателства за полицейски чадър над Семерджиев, служителите ще понесат последствия.

Апелативният съд остави за постоянно в ареста Георги Семерджиев. Освен за причиняване на смърт на пътя той е обвинен и за използване на фалшива шофьорска книжка, както и за шофиране след употреба на амфетамини и метамфетамини. Това е показала кръвната проба на обвинения за жестоката катастрофа в София, при която загинаха две млади момичета. Тя му беше взета около 48 часа след инцидента.

Георги Семерджиев се разследва и за кражба на гориво от бензиностанция. Два дни преди катастрофата бензиностанция в района на 21-ви км на АМ „Тракия“ той е заредил и е тръгнал без да плати сметката.

 

#Симона Радева #затъмнени стъкла

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »