Грета Ганчева празнува ЧРД с албума на Валентин Велчев

Грета Ганчева празнува ЧРД с албума на Валентин Велчев
A A+ A++ A

Естрадната легенда Грета Ганчева отпразнува рождения си ден с дебютния албум на Валентин Велчев „Аз съм Валентин“. Дискът е специален за нея, тъй като участва в него като автор на превърналата се в Химн на Северозапада песен „От Враца до Дунава“. „Първият ми подарък за рождения ден беше прекрасен албум на едно талантливо дете Валентин Велчев, който се очертава да стане любимец на българската публика и не само, защото пее моята песен „От Враца до Дунава“, но и защото с любов продължава традицията на българската песен. Благодаря ти, Вале! Успех“, сподели певицата.

Празникът в семейството на Грета Ганчева е двоен, тъй като имен ден празнува обичания й внук Вовката. Той е споделен с обичаните им съседи в морската й вила на Свети Влас - Вержи, Боби, Мими, Олег, Ани, Тони, Мариана и звездата на ФК „Литекс“ Стефан Юруков. „Тегля чертата и си казвам: не съжалявам за нищо, не мога да върна хубавото време, но нали съм го изживяла. Цял живот работя и до края си ще остана венчана за сцената“ – това е равносметката на звездата в навечерието на кръглата й юбилейна годишнина.

Албумът на Валентин Велчев „Аз съм Валентин“ е сред най-търсените заглавия в мрежата на разпространителите от „Орфей мюзик“. Компактдискът може да се поръча от сайта им https://emusic.bg/az-sam-valentin/,  а в дигитална версия може да се намери във всички платформи като Apple music, Spotify, YouTube, Tidal, Deezer и други. 

Следващата седмица, на 20 юли, носителят на наградата „Певец на годината 2021“ за дебют ще представи част от песните в първия си албум на празничния концерт на Столична община – район Илинден „Заедно на Илинден“. Програмата е посветена на 34 г. район Илинден и 119 г. от Илинденско-Преображенското въстание. Шоуто започва в 18,20 ч на откритата лятна сцена в парк Света Троица – София.

Чуйте албума тук: https://youtu.be/wRRx514TAYM

 

#Грета Ганчева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »