Семерджиев заредил на бензиностанция, без да плати, часове преди катастрофата

Семерджиев заредил на бензиностанция, без да плати, часове преди катастрофата
A A+ A++ A

Служител в бензиностанция е разпознал след разпространените в медиите снимки Георги Семерджиев като крадеца на горива от случай на 3 юли тази година - часове преди на 5 юли вечерта да убие 2 млади момичета след безумно каране в центъра на София.

Той е заявил, че водачът на автомобила, заредил с гориво и избягал от бензиностанцията, е лицето, предизвикало катастрофата на 05.07.2022 г. в гр. София.

По случая на кражбата е образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 194 от НК. Сигнал е бил подаден веднага след кражбата.

На 03.07.2022 г. на бензиностанция в района на 21-ви км на АМ "Тракия" пристигнал лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът поискал от служител на търговския обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие шофьорът тръгнал, без да плати.

Проверяват се данни за използване на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно превозно средство, както и данни за неправомерно използване на светлинна уредба със специално предназначение. Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в района на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на свидетели.

#Георги Семерджиев #бензиностанция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"