34-годишен американски куку се метна от 7-ия етаж в Добрич, нацели дядо и го уби

34-годишен американски куку се метна от 7-ия етаж в Добрич, нацели дядо и го уби
A A+ A++ A

Нелеп инцидент отне живота на двама души в Добрич. Американски гражданин скочи от седмия етаж на жилищен блок и падна върху преминаващ 73-годишен мъж. И двамата са загинали на място

Сигналът е бил подаден снощи около 12 часа на тел. 112. Веднага към мястото са изпратени екипи на Спешна помощ и полицията в Добрич.

"Единият от починалите е американски гражданин", потвърди Даниел Илиев от Районна прокуратура – Добрич.

34-годишният американски гражданин бил на гости на свои роднини в България. Тъй като брат му е женен за българка, отседнал в техния апартамент с майка си, заедно с която живеели от осем години в САЩ. 

"До настъпването на инцидента американският гражданин е бил в банята, след което излязъл и без никаква причина е скочил през прозореца на апартамента. По същото време отдолу е минавала възрастна двойка и е паднал върху другия гражданин", посочи още Даниел Илиев.

Пристигналите екипи на Спешна помощ транспортират 34-годишния млад мъж и 73-годишния гражданин на Добрич до Многопрофилната болница за активно лечение, където първо е издъхнал възрастният мъж, а три часа по-късно и 34-годишният американски гражданин.

Преди да издъхне обаче, разследващите успяват да разговарят с него. Оказва се, че американецът страда от психично заболяване. Лекувал се от 8 години и е гледал телевизия преди инцидента, а от там нататък не помни нищо за случая.

В Районната прокуратура в Добрич е образувано досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост. Извършват се и процесуално-следствени действия за събиране на доказателства за евентуално склоняване към самоубийство на друго лице. Съдебно-медицинска експертиза трябва да установи причините, които са довели до смъртта на двамата мъже.

#американец #Добрич #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"