Николай Събев: Еконт се управлява от женски отбор, изпълняват по 3,5 млн. обещания месечно

Николай Събев: Еконт се управлява от женски отбор, изпълняват по 3,5 млн. обещания месечно
A A+ A++ A

Министърът на транспорта в оставка - Николай Събев, публикува в социалните мрежи интересен текст по повод 29 години от създаването на спедиторската фирма Еконт, която отдавна е лидер на пазара. Припомняме, че именно Събев основава Еконт през 1993, но в момента, предвид служебното си положение, е оставил ръководството на компанията в ръцете на други хора.

ЕТО КАКВО НАПИСА НИКОЛАЙ СЪБЕВ:

На 13 юли 1993 години регистрирах ЕКОНТ и започнах спедиторски бизнес. Успявахме да вървим пред времето, така че когато пазарът поиска нещо, ние вече да сме там.

Преди 29 години това даде на българите свободата да си разменят стоки и услуги с минимално усилие и на ниска цена и създаде несъществуващ дотогава пазар.

Днес ЕКОНТ се управлява от силен женски отбор който вярва, че всяка доставена пратка е изпълнено обещание. И изпълняват 3 500 000 , 3,5 милиона обещания на месец.

Всяка сутрин 1000 превозни средства излизат от логистичните бази, а ЕКОНТ е високотехнологична компания, която продължава да е модел за пазарно поведение и мислене в категориите на бъдещето.

Искам да окуража всеки, че с добър анализ на пазара, всеотдайна работа и професионално управление в нашата България можем да бъдем успешни.

Трябва да вярваме в себе си, да се учим и да имаме силата да се променяме.

#Николай Събев #Еконт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »