Прогноза за времето от НИМХ

Прогноза за времето от НИМХ
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от средното за юли.

Днес ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без съществени валежи. Северозападният вятър отново ще се усили и ще е умерен, в Дунавската равнина и в западната част от Горнотракийската низина - временно силен. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, в София - около 23°, сочи прогнозата на НИМХ.

В планините ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа умерен, по билата и временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 9°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 01 мин. и залязва в 21 ч. и 2 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 1 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 59 мин. и изгрява в 21 ч. и 24 мин. Фаза на луната: пълнолуние.

#НИМХ #времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"