Книгата на Николета Лозанова стана бестселър

Книгата на Николета Лозанова стана бестселър
A A+ A++ A

Николета Лозанова издаде биографична книга и това се превърна в едно от големите литературни събития в момента. Макар книгата все още да не е по книжарниците и да може да бъде закупена единствено от специално направен за това сайт, няколко хиляди души вече са заявили своята бройка от изданието. Това сподели самата авторка.

"Всяко постижение в живота ми е рекорд!“, написа моделът без излишна скромност. "Още през първите 24 часа, над 2000 човека поръчаха автобиографичната ми книга. Огромно благодаря, че от първо лице "четете" какъв е бил житейският ми път.“

Новината, че Николета Лозанова издава книга, се превърна в сензация. Още преди да излезе от печат, написаното привлече вниманието на хиляди последователи на модна икона №1 в България. Някои от тях реагираха с възторг и нетърпение, други - остро и подигравателно, заради това, че Николета Лозанова няма какво толкова да разкаже за живота си.

Спомените на Николета Лозанова се допълват от роднини, приятели и колеги, пред които тя е разкрила личния си свят, характера си и своите ценности. За споделените преживявания и впечатленията си от нея разказват още Валери Божинов, Николай Михайлов, Азис, Андреа, Устата, Кристина Патрашкова, Мартин Карбовски, Венелин Кондаков, още популярни личности от света на модата, както професионалистите от екипа ѝ.

Книгата е придружена с мобилно приложение, на което читателите могат да видят допълнителни материали. Първите бройки ще пристигнат при читателите си на 15 юли, посочва Ladyzone.

#Николета Лозанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »