Вижте гаджето на полицайката Симона

Вижте гаджето на полицайката Симона
A A+ A++ A

Полицайката Симона Радева, която привлече вниманието покрай катастрофата с двете загинали момичета в столицата, е гадже със свой колега, униформен, пише "България Днес“.

Татуираната служителка на реда от три години има връзка с полицая М.Я., става ясно от негови публикации във Фейсбук. Към днешна дата и той като възлюбената си е изтрил профила си в социалните мрежи.

За Симона Радева се твърди, че е помогнала на задържания след тежката катастрофа на бул. "Черни връх“ в София Георги Семерджиев, в която загинаха две момичета - на 22 и 26 години, а Семерджиев избяга и беше открит след 14 часа в дома си.

"Три години заедно с моето всичко! Един много скъп, голям и достоен човек, ръка за ръка в добро и лошо! Благодаря ти за всичко, което не преставаш да правиш за мен. Обичам те!!!", пише в началото на миналия месец М.Я., за да отбележи годишнината от началото на отношенията си със Симона.

След ужасяващата катастрофа с джипа на Георги Семерджиев М.Я. също е подложен на словесни атаки от потребители и вероятно това го е накарало да скрие профила си, но преди това щедро е споделял снимки с половинката си.  От тях става явно, че двамата обичат да пътуват, като имат кадри от почивки на родното Черноморие и в зимните ни курорти.

"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но не наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия." Това каза преди няколко дни Бистра Радева - майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ Симона Радева.

Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителката на вътрешното ведомство,  има отношения с татуирания Семерджиев, и е била в джипа. Тепърва ще се установяват нейните връзки. Така родителката потвърди верността на дъщеря си към официални приятел.  

"Симона има сериозен приятел от три години и няма как да има нещо общо с този Семерджиев. Когато си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира“, категорична е майката на Симона.

#Симона #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »