Любов е, когато той...

Любов е, когато той...
A A+ A++ A

Автор Михаела Михайлова

Вчера във Фейсбук профила на Jenite.bg във Facebook ви предложихме една закачлива и забавна игра, която носеше заглавието "Любов е, когато той….". Време е да съберем на едно място най-култовите ви отговори, на които да се посмеем заедно, но и да помечтаем за този прекрасен господин, който ще ни обича въпреки всичко.

Какво за вас е любовта? Според мен тя се крие в малките жестове, отделеното внимание и грижа към половинката, всичко друго избледнява с времето и остава на заден план.

Стига толкова празни приказки за любовта, то е ясно, че това е обширна тема, за която има и ще има милиони изписани книги, песни и слова.

Ето какво ни споделихте и вие под поста ни във Фейсбук. Според вас "Любов е, когато той…":

"...ме обича и тогава, когато не съм много за обичане ... ". Започваме с нещо, може би тривиално, но наистина важно. Любовта не е само цветя и рози, какво е казал народа. Тя се калява в боя, или иначе казано в трудните моменти.

"Любовта е когато става в 5:00 сутринта за работа, целува ме по челото. След което се старае да излезе по най-тихия начин без да ме събуди." Точно това са и малките всекидневни жестове, за които ви говоря, с грижа, внимание и обич.

"Ми сваля очилата, когато заспя с тях и ме целува по челото ". Като човек, който носи очила цял живот, потвърждавам, че това е висша форма на любов и според мен хаха.

"... ме погледне и всичко в мен трепти, като преди 20 години ". Само можем да си пожелаем и ние да имаме такава връзка с партньора си след 20 години.

Разбрахте идеята… Любов, усмивки, щастие, семеен уют, разбирателство. В началото ви обещах да се посмеем. След като се потопихме в розовия балон на романтиката, сега е време да завием и към малко по битовата и забавна страна на любовта.

"Любов е, когато той…":

"Гледа с мен турската сапунка ". За това се изискват много сили от негова страна и ако се нарежда редом с вас на дивана, когато започне "Сълзи от рая", или нещо подобно, то това е вашият човек.

"Когато почна да хъркам, ме милва, за да спра ". Нека разбием мита, че само мъжете хъркат, ние също го правим. Но, когато той те милва, вместо да те ръга в ребрата, за да спреш – това е любовта.

".....ти вземе ченето и го накисне в чаша с вода". На един малко по-късен етап вероятно ще разберем колко любов се крие в това действие. "...стане и си измие зъбите, па вземе и твоите, да не ставаш и ти " Темата със зъбите в обширна….

"Те напусне ". Понякога това е най-доброто, което може да ви се случи.

"Ми носи дюнер ". Висша форма на любов, бих казала аз.

"Когато направя поредното наводнение с пералнята и пак не ми се кара, а ми помага.". Такива сме – непохватни, но за това ни обичат.

"Когато ми лакира ноктите на краката ,защото ме боли кръстът". Какво мога да добавя повече, освен – Любовта е грижа! Обичайте се!

#любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »