Бащата на Георги Семерджиев се оплака: Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна

Бащата на Георги Семерджиев се оплака: Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна
A A+ A++ A

В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това заяви пред bTV Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е арестуван за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно иначе е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Той е живеел отделно в квартал "Лозенец“ и именно те са съдействали и са посочили адреса му, където малко по-късно беше и арестуван Георги Семерджиев.

"Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, заяви баща му.

Разследването на смъртта на двете жени продължава. В МВР тече и вътрешна проверка за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.

На този фон отстраниха от длъжност и образуваха дисциплинарно производство срещу полицайката, за която се предполага, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга след катастрофата.

Със заповед на директора на СДВР в петък е образувано дисциплинарно производство срещу нея. Тя е постъпила на работа в системата на МВР през декември 2020 г. Била е с служител в група "Охрана на обществения ред“ към сектор "Охранителна полиция“ в 1-во РПУ в София.

Дисциплинарното производство е образувано заради нарушение на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР. Радева е отстранена от работа за два месеца.

Днес беше потвърдено, че шофьорската му книжка от Швейцария е фалшива.

#Георги Семерджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай