Кобрата прибира минимум 3 милиона долара от мача с Чисора, задава се трилогия

Кобрата прибира минимум 3 милиона долара от мача с Чисора, задава се трилогия
A A+ A++ A

Какви хонорари ще приберат Дерек Чисора и Кубрат Пулев след боя им в Лондон, завършил със загуба на софиянеца? Първо трябва да се уточни, че още не са ясни приходите от pay-per-view излъчването и абонаментите на DAZN, но се очаква да бъдат разделени 50-50.

Въпросните пари ще бъдат добавени към твърдите суми, а според сайта "boxing24" те са около 3 млн. долара за Пулев, който бе фаворит в мача, и около 1,8 милиона долара за Чисора. Да, точно така. Въпреки че яде бой (по съдийските виждания), очаква се Кобрата да прибере повече пари.

Над 7200 фенове са купили билети за зала "O2 Арена" в Лондон, което прави около половината от капацитета, когато има боксов мач.

"Ветераните не се посрамиха, искаме още от това", пише същият сайт "boxing24" за сблъсъка между 38-годишния Чисора и 41-годишния Пулев.

Дали ще има трета част "Пулев - Чисора"? Това вече се роди като идея, но всичко е още в зародиш.

Сигурно обаче е едно - след 12 рунда през 2016-а, спечелени от Кубрат, сега 12-те рунда в Лондон, които бяха за Чисора (според разединено съдийско решение), върнаха лентата към най-доброто от двамата боксьори в тежката категория.

 

#Кубрат Пулев #Дерек Чисора #хонорари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »