Ново скандално ВИДЕО! Семерджиев фучи с бясна скорост, респектира на пътя с фенерче!

Ново скандално ВИДЕО! Семерджиев фучи с бясна скорост, респектира на пътя с фенерче!
A A+ A++ A

Скандално видео се появи в социалната мрежа. На него се вижда  как убиецът на двете момичета в адската катастрофа на "Черни връх" Георги Семерджиев заслепява с фенерче друг шофьор, съобщава GlasNews.bg.

Видео, публикувано от Васил Венков в социалната мрежа Фейсбук, показва как Георги Семерджиев с висока скорост изпреварва автомобила на Венков. Забележете - ситуацията се развива две седмици по-рано от деня на катастрофата в столицата, при която джигитът прегази и отне живота на две невинни момичета.

След изпреварването от Семержиев, Венков натиска газта и застига Георги, той предприема изпреварване, но бива засечен от "системния наркоман".

От видеото става ясно, че Георги управлява джипа Ауди SQ7 ABT, с който предизвика ужасяващата катастрофа в столицата. Семерджиев разполага и с други луксозни возила. 

Бившият футболист Семерджиев вероятно отново е бил в неадекватно състояние и под влиянието на наркотици и алкохол - това показват кадрите от видеорегистратора в автомобила на Васил Венков, който междувременно отново прави опит да изпревари джигита и отново е засечен, но този път Семерджиев спира и блокира пътя и тук е моментът на скандалното действие, което Георги предприема - вади фенерче и заслепява Венков.

"Господин Семерджиев всява респект с фенерче, две седмици по-рано", пише Васил към поста си. 

 

#Георги Семерджиев #фенерче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »