На щик! 4000 знойни мацки в бой за „Ергенът 2"!

На щик! 4000 знойни мацки в бой за „Ергенът 2"!
A A+ A++ A
4000 красавици от цяла България искат да се борят за сърцето на новия самотен мачо в „Ергенът” 2. Това научи "Уикенд" от екипа на продукцията, която в момента провежда поетапно кастинги за бъдещи (злато)търсачки на романтика и истинска любов от екрана. В столичен хотел хубавици от всякакви възраст и прослойка, одобрени след попълване на въпросника за участие във втори сезон на култовото шоу, са пресявани от жури, което обаче крие чие сърце ще се опитват да спечелят.

Все още не е ясно кой ще е окончателният фаворит за нов ерген на България, но упорито се говори, че актьорът с най-оформените вежди и плочки в България - Филип Буков, ще е новата звезда на риалитито. Самият Буков нажежи клюката дали ще дава червени рози на красавици с няколко многозначителни коментара по темата, тъй като според запознати от екипа на „Ергенът" още преговарят за условията със звездата от „Откраднат живот. Тъй като е актьор и единствен от формата, който ще получи хонорар за участието си в риалитито за любов и страст, Буков и екипът трябвало да уговорят условия, изгодни и за двете страни.

Междувременно източници на „Уикенд” разкриха, че други двама фаворити за шоуто - влогърът Любомир Жечев и уж най-желаният от продуцентите турски актьор Илхан Шен, са отпаднали. Жечев сам отказал да се забърква с над 20 красавици наведнъж, а Илхан Шен в момента започна снимки за нов сериал в родината си. Шампионът от „Къртицата" и бивш любим на певицата Рут Колева не искал да влиза в устите на хората, а пари си изкарвал от успешните влогове и интервюта с известни личности в социалните мрежи. Илхан Шен пък имал вече уговорени ангажименти с турски телевизионни компании и нямало как да подпише договор и с българското шоу. Което се оказа, че отново ще се снима в слънчева Турция, като снимките започват през септември и ще продължат и през октомври, научи още Уикенд”.

На този етап нито една от красавиците, явяващи се на кастинг няма и представа дали ще се бори за сърцето на Филип Буков или на друг мачо, а както стана и предния сезон, вероятно името на ерген №2 ще стане ясно в края на кастингите. Така много от участничките в първия сезон видели реклама с лицето на Виктор Стоянов и затова и се записали за формата, разказа участничката и почти финалистка в първи сезон Александра. Междувременно всяка от одобрените за кастинг хубавици, която отиде в хотела на допълнително събеседване, получава огромно тесте документи-договор за подпис. Освен пълна конфиденциалност, в текстовете е описано изрично, че младата дама не бива да се противи на изискванията на продуцентите, нито да има последващи претенции за излъчени кадри или монтирани реплики и поведение. След събеседването и подписването на документите пък на всяка кандидат-звезда й предстои видео-интервю, но момичетата нямат представа дали записът ще бъде използван само за отсяване на подходящите красавици или пък части от него ще бъдат вмъквани в епизоди на шоуто.

Други красавици пък прочитали по-подробно документа преди да го подпишат и с изумление установявали, че при невъзможност да си вземат отпуска от работните места за 30 дни, докато траят снимките на предаването, продуцентите имали опция да уговарят с работодателите да ги пускат от работа. Много от младите момичета с прохождаща кариера се отказали буквално на вратите на хотела да подпишат договорите, тъй като се срамували, че от офиса ще разберат, че искат да участват в подобно риалити и да търсят голямата любов от екрана.

 

#Ергенът 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти