Полина на Джизъса нямало да става чалгаджийка, ето защо

Полина на Джизъса нямало да става чалгаджийка, ето защо
A A+ A++ A

Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой Георгиев, не смята да става фолк певица, каквито слухове се появиха преди дни. Прясната булка отрече пред "Уикенд" абсурдните твърдения. „Не мисля да се занимавам с пеене, още повече да ставам фолк певица. Имам доста по-сериозни планове да се занимавам с бизнес като родителите ми“, отсече тя.

26-годишната девойка е запозната с бизнеса на баща си, защото често му помага в хотелиреските дела. Именно в тази насока смятала да се развива Спасова, която имала пълната подкрепа на семейството си. Брюнетката в момента се наслаждава на първите си дни като младоженка и е много щастливи с мъжа си Благой Георгиев. Двамата все още не са заминали на меден месец, който планират за края на юли. 

Припомняме, че Поли и Благой станаха съпруг и съпруга на 25 юни. Сватбата бе в хотела на родителите на булката във Велинград.

Спасова наистина е ходила на уроци по пеене и се е увличала по музиката, но това е било в тийнейджърсикте ѝ години. Полина не е пяла дори на сватбата си, каквито слухове също се носеха, но пък е била постоянно на дансинга, издадоха източници на изданието.

Двамата са останали във Велинград и след сватбата, където се наслаждават на първите си дни като законни съпрузи и са се скрили от светската шумотевица в столицата.

40-годишният футболист все повече страни от медиите и не иска да афишира любовта си, а да я запази за себе си и най-близките си.

Любовта между семейство Георгиеви пламнала във фитнеса, където се запознали и веднага станали изключително близки. Малко след като разбрали, че си допадат, решили да заживеят заедно, но не в България, а на остров Бали, където Благой паднал на колеле и предложил брак на брюнетката. Оттогава двамата са неразделни и са по 24 часа заедно.

 

 

 

 

#Полина Спасова #Благо Джизъса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"