Борисов към кабинета и Петков: Абе, дезертьор, вие дезертирате от това, което ни нанесохте! (ВИДЕО)

Борисов към кабинета и Петков: Абе, дезертьор, вие дезертирате от това, което ни нанесохте! (ВИДЕО)
A A+ A++ A

"Знаете ли защо няма да има правителство? Защото опитвахте да обяснявате как някакви добри хора опитват да ни спасят. Никакво правителство". Това заяви пред членове на ГЕРБ в Бургас лидерът на партията Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че в такава политическа ситуация партията му няма защо "да си хаби името".

"Скъсаха готов кабинет, защото не могат да прехвърлят отговорността така на служебното правителство. Ние в такава политическа ситуация няма защо да си хабим името. Ние трябва, ако сме умни като народ, да разберем, че нашите избиратели не са врагове с избирателите на другите партии. Математически ние бихме могли да съберем 121 депутати. Но ние няма да вземем втория мандат, обяви Борисов.

Той добави, че на предстоящи избори ГЕРБ трябва да победи със 7-8 процента разлика, за да "не могат да играят с машините".

Лидерът на ГЕРБ нападна правителството в оставка на Кирил Петков и го нарече "дезертьор" заради думите му от вчера, че е направил каквото трябва, сега всичко ще е на плещите на служебното правителство.

"Абе дезертьор, вие дезертирате от това, което ни нанесохте", каза той.

"За шест месеца една къщичка за птици не са направили, една алея. Магистрала "Тракия" е опасна за живота на хората, защото не се поддържа. Но това не им беше достатъчно, цяла предизборна кампания изградиха върху ГЕРБ. В последните дни излезе АДФИ, която е подчинена на вицепремиера Асен Василев и тя не откри никакви нередности при договорите за строителство на "Хемус". Една година рашковщината шестваше и лъжата срещу нас бе основна новина", добави Борисов.

#Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »