Станкушев: Има симбиоза меду престъпни босове, дребни изпълнители и полицаи до ниво министри

Станкушев: Има симбиоза меду престъпни босове, дребни изпълнители и полицаи до ниво министри
A A+ A++ A
Във всички разследвания на Антикорупционния фонд, които правим от години, прозира, че има симбиоза, координация между босовете на престъпния свят,техните инструменти - по-дребни изпълнители, и действащи или бивши магистрати и бивши и действаши служители на МВР до най-високи нива, включително до нива министри.
 

Това каза журналистът и директор на Антокорупционния фонд Бойко Станкушев в коментар за случая "Семерджиев".

 

Този конфликт между обществото, бездействащите институции и институциите, които се предоставят в услуга на престъпния свят е безкраен, този филм няма край, допълни той пред bTV.

 

България е в тежка криза на правосъдието и на системата на осъществяване на ред и сигурност . И общественият договор между обществото и институциите, които данъкоплатците хранят за да защитават правата и свободите и на най-обикновения гражданин е скъсан, потъпкан, поруган.  Никой не е защитен, ако му се случи такова нещо, включително и на вас като вощещ. Да пази Господ, ако ви случи, обясни Станкушев


В конкретния случай отсега се знае какво ще стане - майка му и близките няма да знаят нищо, от МВР ще мълчат, от прокуратурата ще си играят, адвокатите ще измислят оправдание с вратичка...., прогнозира шефът на АКФ.

 

#Бойко Станкушев #АКФ #корупция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"