Пълнолуние в Козирог ще повлияе особено силно на тези 4 зодии

Пълнолуние в Козирог ще повлияе особено силно на тези 4 зодии
A A+ A++ A

Между стабилния Сатурн, който ни учи на важността на дисциплината, и мечтателния Нептун, който разбива илюзиите ни по време на своите ретроградни сезони, може да ви изглежда, че астрологията на това лято е изключително колоритна.

Това важи с особена сила за пълнолунието през юли. Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог. За зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него, това означава, че високите лъчи на Луната хвърлят светлина върху амбициите им обществения живот, пише Edna.bg.

 

 

 

Пълнолунието е кулминационният финал на лунния цикъл, но също така е време на хиперактивна енергия и емоционална изостреност. Те привличат много внимание, тъй като разпалват драматични събития, но също така е идеално време да се освободите от негативните емоции, които може да сте задържали.

Пълнолунието в Козирог може да донесе вълнуващи нови професионални възможности или прилив на енергия, който да ви помогне да завършите даден проект. Но за други това ще бъде време на дълбока рефлексия и поставяне на реалистични цели.

Ще ви вдъхнови ли това лунно събитие да покорите целите си или ще се почувствате уязвими пред ярките ѝ светлини? Вижте дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от пълнолунието през юли 2022:

Рак

Сега, когато пълнолунието разтърсва шестия ви дом на партньорствата, отношенията ви с близки хора ще станат напрегнати. С отминалото новолуние се научихте да разнообразявате ежедневната си дейност, вместо да се оттегляте в черупката си, но това пълнолуние ви дава възможност да разберете как можете да внесете известна стабилност в личните си отношения.

Телец

Ясната представа за това къде се намирате в социалната си група може да ви се струва малко мъглява точно сега. Намерете начин да поставите ясни граници с приятелите или намиране на общ език с хората около вас. Добре е да видите дали не таите злоба към някои от приятелите си и да помислите как да комуникирате разочарованията и желанията си с тях.

Водолей

По време на юлското пълнолуние може да се чувствате особено изолирани, тъй като се фокусирате върху най-важните си проекти. Става дума и за това как личният ви живот се отразява на обществената ви работа и на репутацията ви, ако изобщо се отразява. Съсредоточете се върху това да разнищите подсъзнанието си и да разберете до каква степен тъмната страна се отразява върху начина, по който сте възприемани в обществото.

Козирог 

Юлското пълнолуние не само е в рождения ви знак, но и планетарният ви управител Сатурн се връща назад в свободолюбивия Водолей. Това означава, че по време на пълнолунието ще преобладават тежките теми за самодисциплина и отказ от старите условности и собствени ограничения, което ще ви принуди да мислите извън зоната си на комфорт.

#пълнолуние #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"