Пореден побой на ученик от връстници

Пореден побой на ученик от връстници
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

17-годишен ученик е бил нападнат и пребит от двама младежи пред училище в София.

Инцидентът е станал когато момчето излизало от училище, в следобедните часове, съобщиха БНР и Би Ти Ви.

Пострадалият ученик е обяснил пред полицията, че с нищо не е провокирал нападатели си, които писал като скинари.

След инцидента момчето е било закарано в болница, а случаят вече се разследва.

В понеделник в училище се разигра друг случай на агресия сред младежи, когато две момичета се сбиха в двора на професионалната гимназия по химични и микробиологични технологии в столицата.

Единадесетокласничката Илона казала на съученик, че приятелката му излиза с друго момче. Уличената в изневяра девойка пък поискала обяснение защо Илона се меси във връзката й и се стигнало до бой.

„Тя попита: „Защо се месиш?". Удари ми шамар. Аз отвърнах и започнахме - аз я свалих на земята, тя ме изрита и оттам не си спомням абсолютно нищо. Аз я ударих един единствен път, тя ми скъса повечето неща, скуба ме, с юмруци ме удари и ни спряха", разказа Илона.

Малко след сбиването Илона припаднала, а съучениците й извикали линейка.

Със започването на новата учебна година са се увеличили консултациите на телефон 116 111, свързани с физически и психически тормоз в училище, съобщиха във вторник от Държавната агенция за закрила на детето.

Тормозът върху деца в класа и семейството е с 40% повече от този в интернет, стана ясно миналата година.#нападения #ученички #скандал #полиция #гимназия #момичета #младежи #скинари #столица #София #училище #побой #ученик #Професионалната гимназия по химични и микробиологични технологии #агресия #тийнейджъри #ученици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай