И Виваком вдига цените

И Виваком вдига цените
A A+ A++ A

„Виваком“ вдига цените. Телекомуникационният оператор съобщава, че в сметката за август всички клиенти, включително и старите, ще имат увеличение от 1 лев с ДДС за всяка ползвана услуга. Променят се цените на месечните абонаменти по действащи договори, сключени с „Нет 1“ ЕООД или „Цифрова кабелна телевизия“ ООД (N3).

По-високите цени са „във връзка с увеличението на цените на основните енергоносители, оборудване и услуги и с цел за непрекъснато повишаване качеството на нашите услуги и предоставянето им на оптимална цена“, обясняват от компанията. 

По-високи цени ще плащат частни и бизнес клиенти, ползващи само интернет и телевизионни услуги по договори, сключени с „Нет 1“ ЕООД или “Цифрова кабелна телевизия“ ООД (N3).

Промяната на цената засяга само месечния абонамент за основните услуги и не обхваща месечните абонаменти на допълнителните телевизионни пакети. Например, ако интернет услуга с текущ месечен абонамент е от 16,90 лв. с ДДС, от месец август 2022 г. ще бъде с месечен абонамент 17,90 лв. с ДДС. Ако за интернет и телевизия с текущ абонамент за двете услуги досега от 23,90 лв. с ДДС, от месец август ще бъдат с общ месечен абонамент 25,90 лв. с ДДС.

Промяна в договорите за мобилни услуги засега няма. 

Клиентът има право да прекрати договора за услугите с променен месечен абонамент без санкции в срок до 31 август 2022 г, уточняват още от „Виваком“.

Снимка: Pixabay

#Виваком

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Телеком и ИТ
Последно от Телеком и ИТ

Всички новини от Телеком и ИТ »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"