Eaton пуска на пазара следващото поколение UPS с 11% по-висока мощност

Eaton пуска на пазара следващото поколение UPS с 11% по-висока мощност
A A+ A++ A

Eaton, водещата компания за управление на електрозахранването, представи своето най-ново поколение UPS. Проектирано с цел постигане на ефективност и гъвкавост, 5PX Gen2 предлага намалени разходи за поддръжка, лекота на работа и подобрена непрекъснатост на услугата. 5PX от 2-ро поколение също впечатлява с това, че осигурява 11% повече мощност на свързаните сървъри, отколкото другите UPS, благодарение на единичния си фактор на мощността. Систематае сертифицирано по Energy Star 2.0 за максимална ефективност в целия работен обхват

5PX Gen2 на Eaton предоставя на корпоративни и индивидуални клиенти най-добрата в класа си линейно-интерактивна защита на захранването, увеличавайки максимално непрекъснатостта на ИТ и бизнес услугите. UPS-ът предлага и мощни инструменти за дистанционно наблюдение, интеграция с ИТ инфраструктура и отдалечено внедряване. Софтуерът Intelligent Power от Eaton може да се интегрира безпроблемно в облачни и виртуални среди за работа.

„5PX Gen2 най-добрият ни UPS досега. Това второ поколение е перфектното решение както за корпоративни, така и за индивидуални клиенти, които не искат да правякомпромис по отношение на коберсигурност, производителсност и гъвкавост, а търсят само най-доброто“, коментира Стефан Лакроа, продуктов мениджър в Eaton България.

Производителност

5PX Gen2 доставя 11% повече захранване на свързани сървъри в сравнение с други UPS, благодарение на способността си за постигане на фактор на мощността единица. Сертифицирано е по Energy Star 2.0 за максимална ефективност в целия работен диапазон. Енергията се измерва за всяка отделна група контакти и се вижда директно на дисплея и чрез софтуера Intelligent Power Manager на Eaton.

Гъвкавост

Иновативният графичен LCD дисплей прави конфигурирането на 5PX Gen2 лесно и интуитивно. Този UPS също предлага лесен подход при първоначална инсталация, за да опрости процеса на настройка на UPS. Отдалеченото управление и надстройването на фърмуера са налични с опционалната карта за управление на мрежата на Gigabit на Eaton.

Коберсигурност

Свързаните устройства могат да бъдат приоритизирани за максимално време без прекъсване на работата на основните услуги. Превключването на електрозахранването и възстановяването при бедствия могат лесно да се управляват с контрол на сегментите на натоварване. Моделите Netpack допълнително защитават дигиталното съдържание с двойни сертификати за киберсигурност (по UL 2900-1 и IEC 62443-4-2) и предлагат връзка с облака Cyber Secured Monitoring на Eaton.

 

Удобство

5PX Gen2 е налично в четири варианта от 1000 VA до 3000 VA с конфигурации както тип стелаж, така и тип кула. 5PX Gen2 2200 VA и 3000 VA са налични във формат RT2U (оптимизиран за монтаж тип стелаж) или RT3U (за монтаж туп кула или плитък стелаж). Всички модели включват комплекти за монтаж върху поставка и релси. 5PX Gen2 идва и с подобрената удължена гаранция на Eaton.

Това последно допълнение към гамата UPS на Eaton ще осигури на клиентите дългоочаквани иновации в производителността, гъвкавостта и киберсигурността. Намалените разходи за притежание и гъвкавостта правят 5PX Gen2 идеални за използване в съвременните предизвикателни ИТ среди. Пълна информация за продукта е налична на уебсайта на Eaton.

#Eaton

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »