Лили трудно преборва грипа

Лили трудно преборва грипа
A A+ A++ A

Лили Иванова много трудно се възстановява от прекарания грип, заради който се наложи да отложа концерти, пише „България Днес“.

 Хора от най-близкото обкръжение на певицата разказват, че боледуването се отразило на нервите на Иванова. Измъчена от вируса, Лили станала нервна и раздразнителна, но приятелите й проявявали разбира.

"За своята възраст Лили се справя удивително добре с всички предизвикателства - здравни и от друг характер. Може би този вирус е активирал постковиден синдром“, казват нейни близки.

 Изпълнителката на „Ветрове“ упорито не се отказвала от дългогодишните си навици. Един от тях е ходенето на високи токчета. Лили твърдяла, че те са задължителен „атрибут“ за всяка уважаваща себе си жена. Но този „атрибут“ в последно време създавал затруднения на звездата.

Заради здравословния дискомфорт примата ограничила максимално и контактите си на живо, доверяват нейни приятели.

Макар че от години Лили ползва най-добрите Бг лекари, примата се доверявала и на алтернативната медицина. От години  певицата пие женшен и отвари от алтайски треви. Феноменалната си визия пък поддържала с лекарството мумио, което се приготви от изпражнения на кавказки орли, живеещи по 300 години. 

Снимка: Васил Къркеланов/Фейсбук/Лили Иванова

 

 

 

#Лили Иванова #грип

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »