Илон Мъск тайно е станал баща на близнаци

Илон Мъск тайно е станал баща на близнаци
A A+ A++ A

Илон Мъск, ръководителят на компаниите "Спейс Екс" и "Тесла", и Шивон Зилис, заемаща ръководна длъжност в стартъпа му "Нюралинк", са станали родители на близнаци през ноември миналата година, съобщават световните агенции, позовавайки се на "Бизнес инсайдър".

Изданието цитира съдебни документи, според които през април Мъск и Зилис са подали молба за промяна на името на близнаците, за да носят те фамилията на баща си и тази на майка си като средно име.

Месец по-късно съдия от Тексас е одобрил молбата им. 

Според съобщения, които не се позовават на източник, Зилис е спрягана като един от хората, които Мъск може да назначи да управляват Туитър след сделката за придобиването на компанията на стойност 44 милиарда щатски долара. 

Тридесет и шест годишната канадка Шивон Зилис е идентифицирана в профила й в ЛинкедИн като директор операции и специални проекти в компанията "Нюралинк", съосновател и ръководител на която е 51-годишният Мъск. Тя заема ръководни длъжности и в други негови компании. 

С близнаците живите деца на Илон Мъск стават общо девет. Милиардерът има две деца от канадската певица Граймс и още пет от бившата си съпруга, писателката от Канада Джъстин Уилсън. Шестото му дете от нея умира няколко седмици след раждането си.

Второто дете на Мъск и Граймс беше родено от сурогатна майка през декември миналата година. През септември същата година се появиха публикации, според които магнатът и певицата са "полуразделени". 

#илон мъск

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"