Емили на Тихомир-Мелиса стана сектантка

Емили на Тихомир-Мелиса стана сектантка
A A+ A++ A

Трансмомичето Емили, любимата на екскултуриста Тихомир от "Фермата", от няколко месеца не пропуска сбирки на "Свидетели на Йехова", установи "България Днес".

Мацката споделяла пред свои познати, че напоследък се чувствала "много наранена от предателства на приятелки", затова решила да потърси утеха от Господ. Нейният избраник Тихомир, който отново се върна към амплоато си на русата изкусителка Мелиса, приемал залитанията й по различни дами за съвсем в реда на нещата и дори ги одобрявал. В лайфовете си българското "семейство Адамс" никога не е скривало, че си пада по "полиаморните връзки" и ги пропагандира не само от екрана, а и в живота.

"Барби Емили", както се самонарече бившето момче от Ловеч, се превърнала в атракцията на най-важната за годината сбирка на йеховисти от "по света и у нас" в столичен хотел. 20-годишната новоизпечена сектантка се появила на събитието с оранжева къса рокля с падащи и от поглед презрамки и с огромно деколте. В такъв формат тя се увесила на шията на своята "духовна майка" - американката Дарла Милър, разказват потресени очевидци. След известно време обаче достопочтената съпруга и майка на четири деца изплакала, че не е имала никаква представа за скандалната слава на блондито.

"Много мои приятелки от цяла България продължават да ми забиват нож в гърба и да ме изоставят", оплака се в профила си във фейсбук избраницата на бившия атлет. "Благодаря на Тихомир и на "Свидетелите на Йехова", че са част от живота ми", написа още Емили.

Бившето момче изповяда, че около "София Прайд 2022" почти всички негови приятелки "му обърнали гръб и го изоставили".

"Добре, че са милите и любящи сестри и приветливите братя от Божията организация "Свидетели на Йехова", признава разкрепостената русокоска.

"През последните дни именно те ми запълват ценното време и всяка вечер посещавам техни събрания в цяла София. Благодаря ви, "Свидетели на Йехова", откровеничи любимата на Тихомир-Мелиса.

 



 

 

#Тихомир - Мелиса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"