Панайот Панайотов отвръща на удара, ето как натри носа на Кичка

Панайот Панайотов отвръща на удара, ето как натри носа на Кичка
A A+ A++ A

Панайот Панайотов ще цака колежката си Кичка Бодурова с концерт в София, след като двамата се скараха заради рецитала й в Бургас. Находчиви организатори се възползваха от естрадната драма, разтресла социалните мрежи. Лятната сцена пред НДК веднага обяви концерт на момчето, което говори с морето на 10 авгyст, а билетите бяха разпродадени само за ден.

Думите на Панайотов „мижав интерес" към рецитала на Бодурова в Бургас взривиха онлайн пространството и за естрадните легенди вече дори научи и най-младото поколение, което ги превърна във „вайръл" любимци.

Певицата обвини колегата си в грубо изказване, а той разкри, че скандалът между тях е за точно 272 лв. - толкова струва бензинът му до морето и обратно, което тя отказала да плати. По-късно Кичка обясни, че парите не били проблем, а неговото отношение към музикантите й - нарекъл ги Сульо и Пульо, което тя считала за грандоманщина.

Проверка на „Телеграф" в „Ивентим" в късния следобед вчера показа, че още 135 места са свободни за концерта на Бодурова в летния театър - 39 са в сектор А, най-много - 73, са за централния сектор Б и още 23 - в сектор В. От „Кино Кабана" казват, че за концерта на Панайот Панайотов всичко е продадено и няма нито един свободен билет, а 1800 души са заявили интерес при капацитет 20-150 седящи места и още толкова правостоящи.

 

#Кичка Бодурова #Панайот Панайотов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай