Как да изглеждате по-слаби на снимки

Как да изглеждате по-слаби на снимки
A A+ A++ A

Казват, че камерата добавя 5 килограма, но има случаи, в които ни се струва, че е добавила 15... Добрата новина е, че освен да съобразите облеклото си, за да изглеждате по-слаби, има някои неща, които можете да направите, за да изглеждате по-слаби на снимки, без значение какво носите или колко сте подути.

Вдигайте брадичката нагоре и навън

Вероятно сте виждали как някои жени повдигат брадичката си, когато се снимат и вероятно се чудите защо. По този начин ще избегнете появяването на двойна брадичка  на снимката, която ни кара да изглеждаме изключително дебели, дори да не сме. 

Застанете под ъгъл 45 градуса

Ако искате да изглеждате по-слаби на снимки, направете всичко възможно да не се снимате с главата напред. Вместо това, обърнете се леко настрани, поставете единия крак пред другия, така че предният крак да е насочен към камерата и след това преместете тежестта на тялото на задния си крак.

Поставете ръка на кръста си

Друго нещо, което много момичета правят на снимките, е да сложат ръка на кръста си. Това гарантира, че ръката им не е притисната към тялото, което може да направи горната част на ръцете да изглежда дебела.

Снимайте се отгоре 

Друг трик, който можете да използвате, е да насочите ъгъла на камерата си малко над лицето си. Снимането отгоре визуално издължава тялото и лицето ви и ви кара да изглеждате по-слаби. 

Поставете езика на небцето си, когато се усмихвате

Знаем, че звучи странно, но когато сложите езика си така, че да докосва небцето ви, за предпочитане областта непосредствено зад зъбите ви, това ще ви помогне да стегнете областта под брадичката, като ще ви накара да изглеждате по-слаби. 

Използвайте изкуствен тен и/или бронзант

В случай, че не знаете, по-тъмният тен може да помогне на тялото ви да изглежда по-стегнато и по-тонизирано, а също и да скрие несъвършенствата като целулит. Разбира се, нанасянето на изкуствен тен изисква доста време и финансови средства, така че не е вариант за всеки, но е невероятно какво може да направи един малък бронзант. 

Стойте изправени

Добрата стойка има толкова много ползи за здравето, а плюс това ви помага да изглежда по-слаби и стройни. И това не важи само за снимките, а и за по принцип. 

Обличайте се в по-тъмни цветове

Въпреки че не е необходимо да се обличате в черно 24/7, изборът на по-тъмно облекло със сигурност може да ви накара да изглеждате по-стройни, особено на снимки.

Кръстосвайте краката си в глезените, а не в коленете

Точно както не искате ръцете да са притиснати към тялото ви на снимките, така не бихте искали и краката ви да са притиснати един в друг. Ако сядате на ръба на стола и кръстосвате краката в глезените, краката ви ще изглеждат по-слаби. 

Най-важното е да обичате себе си! Така ще изглеждате по-уверени, което автоматично ви прави по-красиви. 

#по-слаби на снимки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай