"Умиращият" Путин се разходи с бодра стъпка в Туркменистан (ВИДЕО)

"Умиращият" Путин се разходи с бодра стъпка в Туркменистан (ВИДЕО)
A A+ A++ A

„Умиращият” от редица болести и болежки руски президент Владимир Путин се разходи с бодра стъпка в Туркменистан. Посещението му там бе свързано с шестата Каспийска среща на върха, на която той и президентите на Туркменистан, Казахстан, Иран и Азербайджан обсъдиха партньорството си.

Путин слезе от самолета в сряда и бе посрещнат на летището от голяма делгация, предвождана от президента Емомали Рахмон. Официални видео от визитата му бе показано по руските телевизии, които към момента са забранени в Европа.

На него се вижда как руския държавен глава слиза от самолета по стръмните стълби без никакъв проблем и без знак за това, че му има нещо. След което с бърза крачка извървява пътя по специално послан килим до делегацията по посрещането, пише Флагман.бг.

Припомняме, че за Путин на практика от началото на войната в Украйна се говори, че умира от неназовано и постоянно променящо се онкологично заболяване и/или паркинсон. Слуховете тръгнаха след няколко клипа, на които той демонстрира действително странно поведение, загатващо, че нещо го боли. На едното видео, на което той обяви нова фаза от Специалната военна операция в Украйна пред Сергей Шойгу, руският президент се държи необичайно за масата. На друго пък привидно не може да стои прав на едно място и постоянно сменя опората си от десния на левия крак.

В Туркменистан обаче, въпреки привидно правилната му походка, по-наблюдателните отново ще забележат, че Путин не размахва силно дясната си ръка. Нещо повече – тя дори изглежда вдървена. Това е същата тази ръка, с която той се държеше за масата при Шойгу. Какво значи това обаче могат да кажат по-скоро лекари, отколкото експерти по външна и геополитика.

Истината е, че през 2012 г. Путин е претърпял много сериозен инцидент по време на езда. След падане от любимия си кон президентът е наранил жестоко гръбнака си – нещо, за което той самият призна, а разследващи независими журналисти от Русия проследиха и документално. Друго заболяване, за което се говори, че е поразило 70-годишният Владимир Путин е онкологичен проблем, свързан с щитовидната жлеза.

 

#Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Акценти