Не е за вярване! 272 лв. скарали Кичка и Панайот

Не е за вярване! 272 лв. скарали Кичка и Панайот
A A+ A++ A

272 лв. Точно толкова е сумата, която скара естрадните легенди Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, пише „Телеграф". Певецът извади от вайбъра чата с колежката си и го представи в социалните мрежи. Тя също написа своето обяснение за пропадналото му участие в нейния концерт в Бургас на 11 юли.

„Здравей Панайот, за съжаление организаторът се отказва да плати втори пътни от София и ангажиментът ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято!” - това е SMS-ът, който Кичка Бодурова изпраща на Панайот Панайотов преди два дни. Той е обиден, че не му се е обадила лично и пише във Фейсбука си, че е проверил е сайта, в който продават билети за рецитала, че много малко бройки са купени. Това разпалва страшна война между естрадните почитатели, а той отнася всичкия негативизъм.

Пред „Телеграф" Момчето, което говори с морето, обясни: „Като първи пътни се има предвид групата от някакви музиканти. Аз си искам моите. 800 км това са 80 л. бензин. По 3.40 лв. за литър това са 272 лв. Само ме е срам да кажа колко ми е хонорарът, ще ми се смеят", обясни певецът.

Ето и отговорът на самата Кичка Бодурова, написан на Фейсбук страницата й: „Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител, пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно, му отказах. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му, че трябва да изпълни само 2-3 песни, докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен „Момчето, което…“ да изпее и песента "Искаш огън да ти дам“, която много харесвам. Но получих отговор „Не се приема“. Онемях… много грубо, но замълчах.

Преди няколко дни ми писа да сме оправили счетоводството. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с "Иван, Драган и Петкан" - известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна, и иска да му се плати бензинът (Би трябвало това да го каже в началото). Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес пo време на работа. затова лично отказах участието му преди два дни. С поста си във Фейсбук вчера той само показа, че съм била права – много немъжко поведение“, възмутена е Кичка.

 

#Панайот Панайотов #Кичка Бодурова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай