Той е... неговото име е - ПП предложи за нов премиер Асен Василев

Той е... неговото име е - ПП предложи за нов премиер Асен Василев
A A+ A++ A

Партия Продължаваме промяната обяви, че предлага за нов премиер Асен Василев. Зад тази кандидатура от формацията се надяват, че ще успеят да намерят подкрепа в настоящия Парламент и няма да се наложи да се стига до служебен кабинет на президента Радев и последващи парламентарни избори. 

Новината за Василев съобщи лично министър-председателят в оставка Кирил Петков в изявление пред нацията. Съпредседателят на ПП оправда думите си отпреди време, че не се е вкопчил в поста и няма проблем с това друг представител на ПП да бъде премиер в името на това България да загърби статуквото и да поеме по бърз път на модернизация и развитие.

Петков заяви, че държавата се намир на исторически вододел и няма да допусне България да поеме в грешната посока, шепа хора да грабят милиарди, прокурори да безинстват. "Най-важен е просперитетът на страната. Той не е важен само за тези, които пълнят чекмеджетата си с пачки и кюлчета, тези, които се влияят от чужди държави, имат за прякори чужди валути, без тезу, които са в списъка Магнитски. Трябват и са нужни спешни промени и то съвсем конкретни". обясни Петков.

Призовавам всички наши съмишленици да се обединим в една обща коалиция. Нищо не е по-важно за България от това. Ето защо аз предложих следващият министър-председател на България да се казва Асен Василев, съобщи Кирил Петков. 

#Асен Василев #Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »