ИТН към Радев: Спрете да криете и разсекретете стенограмата на КСНС за РСМ ВИДЕО

ИТН към Радев: Спрете да криете и разсекретете стенограмата на КСНС за РСМ ВИДЕО
A A+ A++ A

"Има такъв народ" се явиха на консултации при президента Румен Радев за връчване на мандат за съставяне на ново правителство в рамките на настоящия парламент. .

До там се стигна след като кабинетът на Кирил Петков беше свален с вот на недоверие.

„Няма нужда да споделям, че опита за съставяне на ново правителство се извършва в обстановка на каскада от кризи, чието решаване изисква ясни решения от политиците и усилия от институциите, така че да се отговори на очакванията на българските граждани и по отношение на техните растящи тревоги. Това изисква отговорност не само в национален, но и в международен план. България очаква подкрепа и от съюзите, в които членува. Това означава амбициозна, единна, последователна външна политика. Да не допуснем България да остане в периферията на ЕС. “. С тези думи се обърна държавният глава към представители от „Има такъв народ“.

"Година след дебюта на политическата сцена, предполагам правите равносметка на постигнатото и извличате поуки от дейността си. Както се уверихте и вие, толерантността в българската политика е много кратка", каза още президентът.


#„Има такъв народ“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »