Безстрашен левскар поведе с 1:0 на ПАОК и то като гост насред перлата на Цикладите ФОТОФАКТ

Безстрашен левскар поведе с 1:0 на ПАОК и то като гост насред перлата на Цикладите ФОТОФАКТ
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Балканското дерби между Левски и ПАОК чука на вратата, а феновете на двата тима вече се надъхват за предстоящите битки в Лигата на конференциите през юли. По всяка вероятност гостуващи запалянковци на двете взривоопасни срещи няма да бъдат допускани, а това е още една предпоставка ултрасите да изумяват с изобретателност извън трибуните.

За точно такава ни сигнализира един от най-върлите привърженици на "сините" от Пазарджик, който изрично пожела да запази анонимност, за да не стане мишена на атаки от феновете на ПАОК.

Въпросният запалянко е почитател на Гърция и оползотворява всяка свободна минута с посещения из приказните кътчета на южната ни съседка. При последното си пътешествие живеещият в Пловдив шеф на кредитна институция използва момента и успя да зарадва "синя" България с дързък ход. А именно - да изпише с огромни букви популярен нецензурен израз по адрес на "черно-белите" от стадион "Тумба".

"КОР ЗА ПАОК" с нарочна правописна грешка, засилваща ефекта, се мъдреше цял следобед преди няколко дни на един от най-хубавите плажове на света. Иде реч за "Мегали амос" на малкия райски остров Коуфуниси, който е част от архипелага на Цикладите и е с дължина едва от 3,5 километра. Тази красива пясъчна ивица се слави с най-добрата вода на Цикладските острови, а за нагледно описание смелчагата ни прати на редакционната поща снимки. 

Населеният с малко над 300 души остров Коуфуниси е посещаван от хиляди туристи, а част от тях са станали свидетели на надписа, изобразен от фена на Левски. Той разясни пред медията ни, че скоро ще изпише същото "послание" към вражеската агитка и по-близо до Солун - на някои от плажовете до курортното селище Неа Перамос, защото ще го посети в някой от уикендите преди футболната война между подопечните на Мъри Стоилов и гранда от Солун.

#Гърция #ПАОК #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"