Истината лъсна! Пиленцата от Монако - разделени!

Истината лъсна! Пиленцата от Монако - разделени!
A A+ A++ A

Когато женското Пиленце от Монако, Нина Димитрова, се прибра в България и Хисаря с влак и автобус, тя обяви, че е на почивка в България, за да се види с родителите си. А пътувала с масов транспорт, защото ВИП колата им се занимавала с трансфери обратно във Франция. Истината обаче се оказа съвсем различна. Семейството се е разделило. Това стана ясно от личен чат, публикуван от meme страница, пише "Телеграф".

"Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама", пише Боби. И обвинява Нина - "тя се дъни". Въпросните сторита, за които Боби пише, най-вероятно са онези, на които Нина се вози в някакъв автомобил, след като обясни, че семейният се занимава с превози. И това далеч не е всичко. Боби Манекена се оказа играч и вече има очи и за други жени.

Иначе Нина Димитрова не е коментирала раздялата. Тя се е отдала на козметични и разкрасителни процедури, а по-късно се тагна и от Слънчев бряг.

Пиленцата от Монако не се разделят за първи път. Преди време пак хвърлиха бомбата, като по-късно стана ясно, че причината е била темата за техни наследници. Нина искала да имат деца, Боби все още се дърпал. По-късно, когато Нина обяви, че двамата са се събрали, обясни, че още лятото на 2022 г. двамата ще започнат да работят по темата, като не изключи и сценарий "ин витро". 

#Пиленцата от Монако

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"