Прокурорският син от Перник остава в ареста

Прокурорският син от Перник остава в ареста
A A+ A++ A

От прокуратурата обявиха, че има редица новоразпитани свидетели по делото срещу Васил Михайлов, син на зам.-окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов, а искането беше уважено от страна на съда и доказателствата бяха приобщени към процедурата, предаде Евроком.

От защитата поискаха по-лека мярка от текущата - задържане под стража. Юристите бяха категорични, че медийната истерия по случая преекспонира делото. Юристите бяха категорични, че липсата на съдебно-медицинска експертиза, доказва че не може да се говори за причиняване на средна телесна повреда при единия от скандалите, в които е бил замесен младежът.

Адвокатите на Михайлов заявиха, че няма опасност техният клиент да се укрие. Според държавното обвинение от страна на Васил Михайлов са извършени три престъпления, като последното е завършило със средна телесна повреда за Румен Андонов и счупена челюст.

От там допълниха, че новите показания по делото напълно доказват участието на обвиняемия в хулиганските действия. От прокуратурата подчертаха, че не се опасяват от укриване на Васил Михайлов, а от извършване на ново престъпление от негова страна. Самият обвиняем също поиска по-лека мярка. В крайна сметка съдът остави в ареста Васил Михайлов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"