Тези неща развалят визията ни

Тези неща развалят визията ни
A A+ A++ A

Признайте си, че всяка сутрин отделяте поне по един час пред огледалото, за да постигнете перфектната визия за деня. От грима и прическата до облеклото - всеки елемент е важен и допринася за цялостния изглед. Кой е любимият ви аксесоар, който носите всеки ден? А замисляли ли сте се, че точно той може да разваля чара на тоалета ви?

Днес ще ви покажем няколко добре познати аксесоари, които постоянно носим, а дори не се замисляме как откровено загрозяват вида ни. Ето кои са те:

Спираловидни ластици2365648

Представете си, че сте облечена в елегантна риза, официален панталон и обувки на ток. косата ви е прилежно прибрана, носите и нежни обици, които деликатно се прокрадват и допълват визията. а сега си представете, че сте завързали косата си искрящо зелен, цикламен или лилав спираловиден ластик. Май някак не се връзва, нали? Този тип аксесоари са подходящи за тийнейджъри, които отиват на училище или купон, но не и за стилно облечена жена на работното ѝ място или на официално събитие. А още повече се набива на очи, ако го носите на ръката си. По-добре заложете на обикновен черен или бежов ластик, който да се слива с цвета на косата ви.

Твърде обемна чанта

2365650

напоследък малките чантички стават все по-модерни, така както беше през 90-те. И според нас действително има защо. Вярно е, че побират много по-малко багаж, но пък са компактни и лесни за носене. Докато обемните чанти често изглеждат така, сякаш можем да ние самите да се поберем в тях. Често се случва и да ги препълним, вследствие, на което да натежат прекалено много и да попречат на нормалното ни ходене. Пък и огромната чанта, която се е деформирала от коли1естовто багаж никак не изглежда стилно, нали?

Мръсни обувки

2365649

Носим любимите си обувки всекидневно и дори не забелязваме колко са мръсни те. А зацапаните обувки са враг номер 1 на красивия тоалет. Независимо дали носите маратонки или сандали, старайте се да ги запазите в чист вид, за да не загрозяват визията ви.

Найлонова торбичка

2365647

Умоляваме ви, не носете торбичка BILLA, вместо дамска чанта. Умопомрачаваща е гледката на добре облечена дама, помъкнала найлонов плик, пълен с неща. Както споменахме по-горе, изберете компактна чанта, която да ви създаде нужното удобство и търсената стилна визия.

Твърде много бижута

2365651

Не можем да отречем, че бижутата са важен елемент. Но когато прекалим, рискуваме да заприличаме на коледна елха. Затова сложете семпло колие и гривна в същия стил и няма да сбъркате.

#визията ни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай